Over mij

Mijn naam is Femke Vliek en ik ben de eigenaresse van Schoonheidssalon Femme. Als klein meisje is het altijd al mijn droom geweest om een eigen praktijk te hebben, en ik ben meer dan trots dat ik deze droom heb kunnen verwezenlijken.

Ik ben Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure. Naast het geven van gezichtsbehandelingen en deelbehandelingen, zoals epileren en verven, heb ik mijzelf ook gespecialiseerd in diverse behandelingen. Bijvoorbeeld de acnebehandeling en bindweefsel-pincement massage. Daarnaast geef ik ook verschillende massages, b.v. rug- en nekmassages.

Regelmatig kom ik bij verschillende instanties in Zwolle voor ambulante gezichtsbehandelingen. Van het hospice tot een verzorgingstehuis; ik kom graag bij u langs om u in uw vertrouwde omgeving te verwennen met een behandeling. Dit kan voor zowel een losse behandeling als epileren en harsen, als voor een complete gezichtsbehandeling. Voor vragen kunt u gerust contact opnemen.

‘Rust’ staat bij mij centraal in de salon. We zijn altijd al druk met van alles in het leven en daarom vind ik het belangrijk dat u in de salon even niks moet. Behalve ontspannen en genieten van uw uitgekozen behandeling 😉

Mijn doel is om elke klant met een tevreden gevoel de salon te laten verlaten. Goed is voor mij niet genoeg, ik streef naar meer!