Over mij

Mijn naam is Femke en ik ben per 1 september 2017 begonnen met Schoonheidssalon Femme. Vanaf dat ik een jong meisje was wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Nadat ik deze opleiding heb afgerond ben ik meteen de pedicure opleiding gaan volgen. Ik vond het geven van gezichtsbehandelingen heel leuk, maar ook het behandelen van voetproblemen sprak mij aan. Vandaar dat u bij mij dus terecht kunt voor zowel voet- als gezichtsbehandelingen. 

Ik ben basis pedicure, dus dit houdt in dat ik geen medische problemen behandel, zoals mensen met reuma of diabetes. Uiteraard kunt u wel bij mij terecht voor het behandelen van een likdoorn, een ingroeiende teennagel, eelt of “gewoon” voor het bijhouden van uw voeten.

Wilt u graag ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling? Daarvoor bent u bij mij bij het juiste adres! Rust staat namelijk centraal in de salon. We zijn altijd al druk met van alles in het leven en daarom vind ik het belangrijk dat u in de salon even niks moet. Behalve ontspannen en genieten van uw uitgekozen behandeling 😉

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Hopelijk tot gauw in de salon.